Om Höjdpunkten

Låt oss presentera oss

Först av allt vill vi bara berätta hur roligt vi tycker det är att du har hittat hit och vill veta mer om vilka vi är och vad vi gör.

Välkommen till Höjdpunkten.se – din presentbutik med unika godsaker, färdiga presentlådor och dofter som får näsan att dansa!

Våra produkter är handplockad med kärlek och överdrivet mycket entusiasm. Vårt mål är att erbjuda godsaker och produkter som är så unika att de har sin egen autograf, färdiga presentlådor som är så vackra att till och med Tomten blir avundsjuk.

Så vad väntar du på? Gör varje tillfälle till en höjdpunkt med oss. Förbered dig på att skratta, dofta och upptäcka, kanske till och med hitta den ultimata presenten till personen som redan har allt!

Familjeföretag grundat i Stockholm

Höjdpunkten är grundat i Stockholm Sverige och är ett familjeföretag. Vi på Höjdpunkten vill att du älskar våra produkter lika mycket som vi gör, därför väljer vi ut dom bästa och mest innovativa/unika produkter från de bästa leverantörerna och tillverkarna. Vi vet att kvalitet är viktigt.

På Höjdpunkten hittar du unika produkter och Presenter för alla! Allt ifrån roligt Retro-godis, Lakrits och Konfektyr, till mysiga dofter till hemmet. Aroma diffuser och härlig doftljus som passar i alla hem. Du får inte heller missa våra färdiga Presentboxar och Presentpåsar med unikt och roligt innerhåll redo att skickas direkt till mottagaren med vackra Hälsningskort.

Våra Presentboxar & Presentlådor

I 100 tals år har vi gett varandra gåvor och presenter i olika former och varianter men kanske aldrig har vi tyckt att det har varit en enkel uppgift. Det är där våra färdiga presentboxar kommer in och gör det lika roligt att få en gåva som att ge en gåva.

I våra boxar har vi samlat dom mest passande produkterna i en och samma presentbox. Boxen har vi utformat med en stor mängd kärlek, trots allt så måste den hålla måttet när den byter ut det traditionella presentpappret.

 

Vill du komma i kontakt med höjdpunkten? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på info@hojdpunkten.se.

Se även våra Vanliga frågor och svar, om det är något du undrar över.

Höjdpunkten Handelsbolag

Rapsodivägen 280
142 41 Skogås
Stockholms län