– Vilka är Höjdpunkten

Först av allt vill vi bara berätta hur roligt vi tycker det är att du har hittat hit och vill veta mer om vilka vi är och vad vi gör.

Höjdpunkten är grundat i Stockholm Sverige med stor kärlek för presentens och gåvans historia. Med ett modernt tänk i grunden och i ständig utveckling tror vi att vi kan vända på allt vad vi visste förut om att shoppa gåvor. Vi väljer noga ut produkter från de bästa leverantörerna och tillverkarna. Vi vet att kvalitet och produktens bakgrund är viktigt. Vi strävar alltid mot produkter som värnar om vår värld och skapar glädje hos våra kunder.

Handeln skyndar sig ikapp den moderna vardagen vi lever i och vi kan stolt säga att vi gör detsamma,  kanske även lite bättre… Vi på Höjdpunkten tror på en modern shoppingupplevelse och det tror vi att du gör också.

I 100 tals år har vi gett varandra gåvor och presenter i olika former och varianter men kanske aldrig har vi tyckt att det har varit en enkel uppgift.Det är där vi kommer in och gör det lika roligt att få en gåva som att ge en gåva.

– Vi har ett mål

Vi på Höjdpunkten har ett mål och det är att skapa en modern shoppingupplevelse. Vi har samlat dom mest passande produkterna i en och samma presentbox. Boxen har vi utformat med stor noggrannhet och en stor mängd kärlek, trots allt så måste den hålla måttet när den byter ut det traditionella presentpappret.

Höjdpunkten Handelsbolag

Rapsodivägen 280
142 41 Skogås
Stockholms län