Vanliga Frågor

Om Höjdpunkten

Först av allt vill vi bara berätta hur roligt vi tycker det är att du har hittat hit och vill veta mer om vilka vi är och vad vi gör.

Höjdpunkten är grundat i Stockholm Sverige med stor kärlek för presentens och gåvans historia. Med ett modernt tänk i grunden och i ständig utveckling tror vi att vi kan vända på allt vad vi visste förut om att shoppa gåvor. Vi väljer noga ut produkter från de bästa leverantörerna och tillverkarna. Vi vet att kvalitet och produktens bakgrund är viktigt. Vi strävar alltid mot produkter som värnar om vår värld och skapar glädje hos våra kunder.

Vi på Höjdpunkten har ett mål och det är att skapa en modern shoppingupplevelse. Vi har samlat dom mest passande produkterna i en och samma presentbox. Boxen har vi utformat med stor noggrannhet och en stor mängd kärlek, trots allt så måste den hålla måttet när den byter ut det traditionella presentpappret.

Handeln skyndar sig ikapp den moderna vardagen vi lever i och vi kan stolt säga att vi gör detsamma, kanske även lite bättre… Vi på Höjdpunkten tror på en modern shoppingupplevelse och det tror vi att du gör också.

I 100 tals år har vi gett varandra gåvor och presenter i olika former och varianter men kanske aldrig har vi tyckt att det har varit en enkel uppgift.Det är där vi kommer in och gör det lika roligt att få en gåva som att ge en gåva.

Beställning

Vi prioriterar säker e-handel genom att samarbeta med de bästa företagen inom frakt och betallösningar.

Att koden inte går att utnyttja kan bero på följande -koden har utgått -ett minsta totalbelopp krävs (tex 500:-) -vänligen läs igenom villkoren för just den rabattkod som ni erhållit – det är viktigt att ni skiljer på stora och små bokstäver när ni skriver in koden

Om ni vill avbryta er order eller delar av den vänligen kontakta kundtjänst så fort som möjligt. Besök vår supportsida här för enklast och snabbast support.

Leverans

För att se status på din order anger ni ert beställnings-ID här och tryck på “spåra” knappen. Beställnings-ID ser ni i bekräftelsemailet.

Vi skickar alltid din beställning nästkommande arbetsdag och normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

I nuläget skickar vi tyvärr endast inom sverige

Hos oss har du alltid 14 dagar på dig att välja om du gjort rätt köp eller om du ångrat dig. Ångerrätten börjar från den dagen du mottagit din produkt.

Vill du skicka tillbaka en produkt eller fått en defekt vara är det bara att kontakta oss på info@hojdpunkten.se och bifoga ordernummer och meddela vilken produkt du vill skicka tillbaka. Läs mer här för att se vad som gäller ångerrätt och reklamation.