Snabb Leverans

Vi på Höjdpunkten respekterar din tid och därför prioriterar vi snabb leverans! Vi hanterar och packar alltid din order inom 24 timmar (helgfria vardagar), förutsatt att vi har varan i lager. Lågt lagersaldo syns på produkten.

Hur lång tid tar det?

Normaltid tar det mellan 1-3 vardagar beroende på valt fraktsätt.
Fraktsätt väljs i kassan, information om dom olika fraktsätten presenteras i kassan.

Skickar ni utanför Sverige

Trots att vi helst lämnar goda besked så måste vi tyvärr säga att i nuläget så levererar vi endast inom Sverige.

Hemleverans eller till utlämningsställe?

Postnord
Vi väljer alltid att leverera till angiven adress om storleken tillåter det, är paketet större än ett varubrev så går det automatiskt till ett utlämningsställe. Spårning av paketet görs enkelt via din e-postadress i Postnords app.

Budbee
Med Budbee levereras alltid ditt paket till din angivna adress oavsett storlek. Normalt anländer ditt paket nästkommande dag mellan kl 17.00 – 22.00.

Hur gör jag en Reklamation?

Hos oss har du alltid 14 dagar på dig att välja om du gjort rätt köp eller om du ångrat dig. Ångerrätten börjar från den dagen du mottagit din produkt. Vill du skicka tillbaka en produkt eller fått en defekt vara är det bara att kontakta oss på info@hojdpunkten.se och bifoga ordernummer och meddela vilken produkt du vill skicka tillbaka. Läs mer här för att se vad som gäller ångerrätt och reklamation.